Vangjush Dako thirret në SPAK, a do të arrestohet “mamuthi” i Durrësit?

Ish-kryebashkiaku i Durrësit, Vangjush Dakoështë thirrur ditën e sotme në ambientet e SPAK.


Dako i shpëtoi arrestimit pak vite më parë në sajë të Ramës, por mbetet per t’u parë pse është thirrur tani dhe nëse do t’ja venë prangat.

Ai është cilësuar “mamuth u korrupsionit në Durrës” nga Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *