Kjo është 28-vjeçarja shqiptare që u vra me plumb në kokë në Itali

Fotoja e shqiptares fatkeqe është oublikuar në rrjetet sociale nga babai i saj, Shaqir Neza, u cili njofton të afërmit për vdekjen e së bijës.

“Të dashur miq, shokë e dashamirës sot u nda nga jeta vajza ime Danjela Neza ,28 vjece. Bija ime shpirti yt qofte i xhenetit. Duke qene se ndodhet ne Itali nuk e dimë sa mund te vonoje dhe si rrjedhoje nuk mund tju leme nje date varrimi”, shkruan babai i saj Shaqir Neza.

Kujtojmë se autori i ngjarjes e ka denoncuar vrasjen me një telefonatë në 112 ku ka thënë se ka qëlluar gruan.

“Kam vrarë një grua, ejani të më merrni”, tha ai.

Shërbimet e emergjencës shkuan menjëherë në vendngjarje, por 28-vjeçarja ishte e pajetë. Autori i dyshuar u arrestua. Ai është identifikuar si Sefayou Soë, 27 vjeç.

Danjela ishte e punësuar në sektorin e restoranteve. Duket se fundi i lidhjes së tyre është shkaku i vrasjes. Pranë vendit të vrasjes është gjetur pistoleta gjysmë automatike e kalibrit 22.

Dyshohet se shkak është bërë fundi i lidhjes mes tyre. Mbrëmejn e djeshme, viktima është grindur me autorin dhe e ka ofenduar.

Dyshohet se 28-vjeçari më pas ka marrë armën nga bagazhi i makinës dhe e ka qëlluar./Albeu.com/

Kjo është 28-vjeçarja shqiptare që u vra me plumb në kokë në Itali. Danjela Neza u vra rreth orës 02:00 pas mesante në Savona të vendit fqinj.

Fotoja e shqiptares fatkeqe është oublikuar në rrjetet sociale nga babai i saj, Shaqir Neza, u cili njofton të afërmit për vdekjen e së bijës.

“Të dashur miq, shokë e dashamirës sot u nda nga jeta vajza ime Danjela Neza ,28 vjece. Bija ime shpirti yt qofte i xhenetit. Duke qene se ndodhet ne Itali nuk e dimë sa mund te vonoje dhe si rrjedhoje nuk mund tju leme nje date varrimi”, shkruan babai i saj Shaqir Neza.

Kujtojmë se autori i ngjarjes e ka denoncuar vrasjen me një telefonatë në 112 ku ka thënë se ka qëlluar gruan.

“Kam vrarë një grua, ejani të më merrni”, tha ai.

Shërbimet e emergjencës shkuan menjëherë në vendngjarje, por 28-vjeçarja ishte e pajetë. Autori i dyshuar u arrestua. Ai është identifikuar si Sefayou Soë, 27 vjeç.

Danjela ishte e punësuar në sektorin e restoranteve. Duket se fundi i lidhjes së tyre është shkaku i vrasjes. Pranë vendit të vrasjes është gjetur pistoleta gjysmë automatike e kalibrit 22.

Dyshohet se shkak është bërë fundi i lidhjes mes tyre. Mbrëmejn e djeshme, viktima është grindur me autorin dhe e ka ofenduar.

Dyshohet se 28-vjeçari më pas ka marrë armën nga bagazhi i makinës dhe e ka qëlluar.dualajme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *