Fundoset Euro, sa këmbehet sot me Lekun

Sot më 7 prill 2023, dollari amerikan blihet me 103 lekë dhe shitet me 104 lekë.

Euro blihet me 112.5 lekë dhe shitet 113.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 127.7 lekë dhe shitet me 129 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 113.2 lekë, ndërsa në shitje me 114.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 76 lekë dhe në shitje me 78.5 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *