Donaldi bën si “pronar i shtëpisë së Big Brother”, Dea e kryqëzon…

Donad Veshaj dhe Ilir Shaqiri kanë hyrë mbrëmë në shtëpinë e Big Brother për të takuar 4 finalistët e edicionit të dytë të këtij reality show.

Donaldi i cili punon tashmë në Top Channel përgjatë gjithë bisedës është munduar të bëjë si i lirshëm, sikur s’ka patur emocione dhe duke ju drejtuar shpeshherë Kristit që kërkon informacione nga jashtë apo që pse Kristi rri i heshtuar.

”Më duket sikur do të dish info nga jashtë. Chill o plak”, dëgjohet të thotë Donaldi plot “siguri”.

Ndërkaq Dea i thotë : Donald më duket se e ke ti këtë mendim se po na i thua të gjithëve. Hiqe Donald çlirohu!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *