Jo, burrat nuk duan një grua të bukur!(kjo është ajo që ata duan)

Nëse flini me një djalë sepse ju pëlqen dhe sepse dëshironi të siguroheni që ai të kalojë kohë argëtuese, ju quheni ku**ve. E di këtë sepse më ka ndodhur gjatë gjithë kohës në universitet.

Djemtë vendosën që ata ishin “burri” dhe se unë isha “mall i dëmtuar” sepse vendosa të ndaja veten me ta. (Uh, çfarë? Standarde të dyfishta?) Po, ishte mizore prej tyre, dhe sinqerisht, më vjen keq që flija me ta sepse gjithçka që doja të bëja ishte t’i bëja të lumtur, ndërsa ata nuk u interesuan fare të më përdornin dhe të më hidhnin. .

Nëse refuzoni të flini me një djalë në një kornizë kohore “të pranueshme për të”, atëherë ju thërrasin një mori emrash të ndryshëm.

Ju quheni të ftohta dhe të poshtra dhe ju thonë “të jeni më të mirë” përndryshe ata do të largohen. Ose, ndoshta ata do t’ju respektojnë një grup, ndërsa ju tradhtojnë me gra të tjera. E di sepse kur e bëra këtë, kjo më ndodhi mua.

Ne duhet të jemi në rregull me t’u dhënë djemve të vërtetën mizore dhe të sinqertë për takimet. Ne gjithashtu duhet të kuptojmë se djemtë kanë nevoja të tjera përveç “të bukura”, dhe për fat të keq për burrat, nuk është përgjegjësia jonë t’i përmbushim ato.

Po, të qenit i këndshëm është një tipar i mirë për t’u pasur, por në këtë fushë takimesh, ka të bëjë më shumë me atë që tjetër mund të ofroni. Mjerisht, ndonjëherë nuk ia vlen. Në raste të tjera, është.
Varet nga ju që të vendosni nëse ia vlen, por nëse ia vlen, mos u ndjeni se duhet të silleni mirë me burrat që nuk do ta vlerësojnë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *