MISTERI/ “I ka ndodhur diçka”, kjo është 48-vjeçarja greke që u gjet në Shqipëri pas 7 muajsh kërkime 

Është gjetur në Shqipëri pas shtatë muajsh 48-vjeçarja greke e zhdukur nga Neohori të Halkidikisë. 48-vjeçarja greke Irini Papagelou, gjurmët e së cilës kishin humbur në fillim të muajit mars nga Neohori i Halkidikisë, gjendet në Shqipëri.

Sipas informacioneve nga mediat greke, një kërkesë e veçantë ishte paraqitur nga familja e saj pas zhdukjes nëpërmjet avokatit, për shkak të telefonatave të shumta që të afërmit e saj merrnin nga numrat e telefonit shqiptarë.

Pasditen e së premtes, autoritetet shqiptare bënë me dije se 48-vjeçarja Irini është gjetur në Shqipëri dhe është ngritur menjëherë një operacion i madh për ta sjellë në Greqi. Mbrëmë vonë, Irini është rikthyer në krahët e familjes së saj.

MISTERI/ "I ka ndodhur diçka", kjo është

Avokati i familjes së 48-vjeçarit, Anastasios Dougas, tha se “ne kemi vepruar me fshehtësi ekstreme. Nuk i bëmë publike elementet dhe informacionet bazë që kishim dhe kështu arritëm sot në pikën ku Irini u kthye në shtëpinë e saj”.

“Për shkak se kam folur gjatë natës me Irinin, e vetmja gjë e sigurt është se vajzës i ka ndodhur diçka dhe ajo është zhdukur. Gjithçka do të sqarohet në ditët në vijim. E rëndësishme është që të jetë në jetë”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *