12 orë në SPAK për dosjen ‘Tropoja’, motra e Haklajve: Kemi besim te drejtësia! 

Pas më shumë se 12 orësh në SPAK, motra e Haklajve, Aishe Haklaj tha se familja e saj ka ende besim në SPAK.

Me gjithë respektin e madh për mediat që keni kryer detyrën tuaj dhe keni qenë pushteti i vetëm të cilët kemi mundur t’i drejtohemi deri tani. 

Besimi ynë është ende në SPAK dhe GJKKO.  Nuk mund të them më shumë sepse edhe sekretet edhe gjithçka duhet të ruhet. Ne kemi këtu njeriun e besuar të familjes, avokatin Idajet Beqiri që ndoshta do t’ju japë më shumë”, tha Aisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *