Strehuan autorin e masakrës me 8 të vrarë në Serbi, arrestohen gjyshi dhe daja i 21-vjeçarit

Policia ka ndaluar të afërmit, përkatësisht dajën dhe gjyshin e 21-vjeçarit Urosh B, të riut nga Mladenovci, i cili dyshohet se mbrëmë ka vrarë tetë persona dhe ka plagosur 14 të tjerë.

Policia i ndaloi ata me dyshimin se U. B. ishte fshehur te ta pas krimeve në fshatrat e Mladenovcit. Siç mëson jozyrtarisht media serbe “Nova”, familja po përgatiste festën e lavdisë së pagëzimit të festës së Shën Gjergjit në momentin e vrasjes.

21-vjeçari dyshohet se ka qëlluar në fshatin Dubonë, ku ka vrarë një polic të ri dhe motrën e tij, dhe ka qëlluar edhe në dy zona tjera afër Mladenovacit. Sipas të dhënave të deritanishme, viktima më e vogël është një fëmijë 15 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *