Simptomat kryesore që mëlçia po ju shkatërrohet 

Funksioni bazë i mëlçisë është të eleminojë substancat toksike nga organizmi të cilat akumulohen nëpërmjet:

o Ushqimeve e pijeve industriale

o Ajrit të ndotur

o Produkteve kozmetike

o Ilaceve të ndryshme që përdorim

o Pijeve alkoolike

Mëlçia ka funksione të shumta esenciale; prodhimin e proteinave biliare, të disa hormoneve kryesore deri në ndarjen dhe akumuilimin e vitaminave, mineraleve, yndyrnave dhe karbohidrateve.

Nëqoftëse mëlçia inflamohet, nëqoftëse dhjamoset në brendësi fillon të mos kryejë korrekt funksionet e saj, për pasojë në gjak fillojnë e përqëndrohen substancat toksike të cilat sjellin vetëm probleme të këqija në trup.

A e dini që një nga kërcënimet më të mëdha për mëlcinë tuaj është inflamacioni ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *